Новини
Головне управління Держпраці в Одеській області тримає на постійному контролі стан виконання заходів з підготовки до осінньо-зимнього сезону 2016 — 2017 років на підприємствах міста і області.
Фахівці Головного управління одержали інформацію від керівництва КП «Теплосполучення міста Одеси», що зроблено для початку опалювального сезону в підрозділах підприємства.
Багато що із запланованого вже виконано. Завершено 2 етап гідравлічних опресовок теплових мереж. До початку опалювального сезону із 140 котелень на балансі КП «ТМО» підготовлено 107; з 4 котелень, які знаходяться на обслуговуванні, підготовлено 1 котельну.
Завершено роботи з капітального ремонту котлів у котельних по вул. Канатній, Довженка, Великій Арнаутській та ін.
Відремонтовано і перевірено більш як 6 тисяч одиниць контрольно-вимірювальних приладів, проведено еколого-теплотехнічні випробування 14 котлоагрегатів.
Після виконання ремонтних робіт з початку року департаменту муніципальної безпеки здано 263 розкопки. Всього з початку року замінено більш як 5,5 тис. п.м труб.
У стадії ремонту знаходяться котельні по вул. Щорса, Промисловій. Проводиться ремонт котлів з заміною труб поверхонь нагріву.
Керівництво КП «Теплосполучення міста Одеси» повідомило Головне управління, що до початку опалювального сезону буде відремонтовано обладнання практично всіх підрозділів підприємства.
Головне управління тримає під контролем підготовку до початку опалювального сезону на даному підприємстві.

Прес-служба Головного управління



До списку новинВпередНазад