Новини
Фахівцями відділу нагляду в АПК та СКС проведено семінар для працівників відділу освіти Деражнянської райдержадміністрації (м. Деражня) та відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради (смт Стара Синява) з питань дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з питань охорони праці під час підготовки до навчально-виховного процесу.

Звернуто увагу на роботу газового обладнання, яке використовується в закладах освіти, а також на безпечну експлуатацію котелень. Зазначено, адміністрація перед включенням в роботу газового обладнання повинна забезпечити перевірку виробничого персоналу на знання виробничих інструкцій і інструкцій з охорони праці. Готовність до роботи такого обладнання повинна бути оформлена актом. Пуск газу на обладнання дозволяється за наявності документів, які підтверджують виконання вказаних заходів.

Рекомендовано посилити контроль за станом охорони праці та трудовою дисципліною працівників закладів. Вжити заходів щодо приведення в належний стан будівель та споруд навчальних закладів з питань дотримання вимог законодавчих та нормативних актів з охорони праці і пожежної безпеки.

Також організувати проведення додаткового навчання та інструктажів зі всіма працівниками на предмет дотримання вимог охорони праці і пожежної безпеки. Не допускати до роботи осіб, які не пройшли медичних оглядів. В обов'язковому порядку проводити щорічні навчання з питань охорони праці та безпечного ведення робіт з підвищеною небезпекою для посадових осіб та працівників.



До списку новинВпередНазад