Новини
Шановні українці!
Сьогодні ми відзначаємо одне з найпатріотичніших свят — День Державного Прапора!
Це свято не одного покоління нашого народу, який пройшов довгий героїчний шлях боротьби за свою незалежність. Кожний наш громадянин має поважати державний символ — прапор України, адже він майорить не тільки, щоб ми пишалися своєю нацією, а й згадували її історію, утверджену мрію про соборність і самостійність.
Яскраві синій і жовтий кольори неба та пшениці символізують плідну та наполегливу працю наших предків. Наш прапор відомий в усьому світі, його визнають на міжнародних рівнях — і це визначає авторитет держави та її громадян!
Шануючи прапор, у людини проявляється самосвідомість, вміння і готовність об'єднати сили і подолати будь-які перешкоди, особливо ті, які приносять нам сьогоднішні події. Саме в цьому полягає справжній патріотизм — любові до своєї Батьківщини та бажанні творити її майбутнє, аби носити горде ім'я — українець!
Усі ми маємо бути гідними пам'яті наших предків та відданих країні сучасних захисників Батьківщини, які силою, мужністю, невтомністю, часто здоров'ям, та й навіть життям створювали і продовжують створювати славу і велич Державного прапора України!
З повагою
Роман Чернега
Голова Державної служби України з питань праці



До списку новинВпередНазад