Новини

Колективи Управління Держпраці у Чернівецькій області та Чернівецького експертно-технічного центру взяли участь у загальноміських урочистостях з нагоди Дня Державного прапора.

Урочистості відбулися за участю представників влади, громадських активістів, волонтерів, воїнів АТО та їхніх родин, молоді, студенства.

На велелюдному Центральному майдані Чернівців представники Управління Держпраці та Чернівецького експертно-технічного центру під урочисті мелодії розгорнули державні стяги й у такий спосіб долучилися до флеш-мобу, в якому сьогодні беруть участь колеги з територіальних управлінь Держпраці та експертно-технічних центрів усіх регіонів України.

Начальник Управління Держпраці у Чернівецькій області Іван Луцак, вітаючи колективи, зокрема, сказав:
" Шановні колеги, відзначаючи найбільші державні свята — День Незалежності та День Державного прапора, думаю, кожен із нас усвідомлює, якою великою і тяжкою ціною здобута й утверджена незалежність нашої держави. У ці святкові й по-справжньому урочисті дні бажаю усім нам миру, здоров'я, довгих років життя, гідних здобутків у праці, наснаги й віри умайбутнє".




До списку новинВпередНазад