Новини
«Детінізація економіки, достойний рівень заробітної плати, залучення інвестицій в економіку районів, міст, а загалом і підвищення інвестиційної привабливості економіки області — це одні з напрямків, що повинні знаходитись на постійному контролі керівництва району чи міста», — зазначив Олександр Корнійчук під час проведення співбесід з головами райдержадміністрацій, виконкомів міських, міст обласного значення рад.



Участь у нараді бере начальник Управління Держпраці у Хмельницькій області Олексій Глушаков, заступники голови та керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

Заслуховування керівництва районів та міст проводитиметься впродовж трьох днів. Сьогодні на співбесіді заслуховуються голови Білогірської, Віньковецької, Волочиської, Городоцької, Деражнянської, Дунаєвецької райдержадміністрації та міста Хмельницький.

Зокрема на заслуховування винесено ряд питань таких як, використання коштів державного фонду регіонального розвитку, збалансування бюджету, здійснення електронних закупівель через систему Prozorro, та ряд інших важливих питань усіх сфер діяльності.



До списку новинВпередНазад