Новини
У ТОВ «Зелена Миля» розглянуто дотримання вимог безпеки під час збирання урожаю, за участю фахівців Управління Держпраці, Фонду соцстрахування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань, керівництва та працівників підприємства.

Під час заходу наголошено на посилені контролю за станом охорони праці та трудовою дисципліною в господарстві. Проведені щорічного навчання з питань охорони праці та безпечного ведення робіт з підвищено небезпекою для посадових осіб та працівників. Медичних оглядів на початку робочої зміни працівників, які виконують роботи, що віднесені до робіт з підвищеною небезпекою, або експлуатують об'єкти підвищеної небезпеки тощо. Розроблені та впроваджені комплексних заходів щодо досягнення встановлених нормативних вимог з питань охорони праці під час збирання урожаю.

Звернуто увагу на не допущення до експлуатації сільськогосподарських машин й обладнання без захисних огороджень приводів робочих органів. Повному забезпеченню виконання опосвідчення стану безпеки електроустановок підприємства.

Також фахівцями надано роз'яснення стосовно проведення атестації робочих місць за умовами праці, порядку проведення розслідування нещасних випадків на виробництві. Вжитті заходів з попередження нещасних випадків під час підвищення температури повітря. Забезпечити працівників питною водою, не допускати їх перегріву. Провести позапланові інструктажі з працівниками щодо дотримання вимог безпечного ведення робіт та надання долікарської допомоги у разі сонячного та теплового удару, запаморочення.



До списку новинВпередНазад