Новини

Життя людині дарує Бог і лише він вправі його забирати. На превеликий жаль, у 2013 році загинуло 7 людей, життя яких забрала робота під час виконання ними своїх посадових обов'язків, виробничих завдань і доручень.

Вже котрий рік поспіль, у рамках проведення урочистих заходів, присвячених Дню охорони праці, організаційний комітет, створений територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Рівненській області, вшановуючи пам'ять загиблих на виробництві, бере участь в акції по висадці дерев на Алеї пам'яті загиблим на виробництві, що знаходиться на вул. Набережній-Кіквідзе.

Як говориться, усе добро — від землі, і ці 7 саджанців-молодих кленів — це, в першу чергу, вічна жива пам'ять про тих,хто сьогодні залишив батьків — без сина (дочки), бабуся та дідуся — без онуків, сім'ю — без батька (матері), знайомих — без товаришів, це є своєрідне нове життя, як в продовження того, яке із-за нещасних випадків зупинилося.

7 струнких молодих кленів віднині нагадуватимуть рівнянам не лише про тих, кого втратили, а й про необхідність створення безпечних робочих місць з боку роботодавців і дотримання правил охорони праці з боку виробничників.

Учасники акції хвилиною мовчання, скорботи вшанували тих, хто загинув на виробництві.

Прес-служба територіального управління




До списку новинВпередНазад