Новини

На відкритому ремонтному майданчику машино-тракторного парку ПрАТ «САД» під час виконання електрозварювальних робіт металевого диску колеса вантажного автомобіля стався нещасний випадок. У результаті трагедії постраждало двоє працівників підприємства, водій та електрогазозварник. На жаль, життя останнього врятувати не вдалося. Управлінням Держпраці у Сумській області створено спеціальну комісію, яка з'ясує обставини нещасного випадку, та виявить осіб, дії або бездіяльність яких призвели до трагедії.

Згідно повідомлення, що надійшло до Управління Держпраці у Сумській області, 23 травня 2016 року о 14 годині у ПрАТ «САД», м. Охтирка, під час проведення ремонтних робіт колеса автомобіля двоє працівників отримали черепно-мозкові травми. Водій автотранспортного засобу залишився живий. Та, на жаль, життя 21-річного електрогазозварника врятувати не вдалося. Імовірна причина трагедії — вибух покришки колеса. Слід зауважити, що загиблий мав 3-річний стаж роботи за професією.

Управління Держпраці у Сумській області вкотре наголошує на тому, що людське здоров'я та життя має бути ціннішим за результати роботи. Будьте уважними та пильними!




До списку новинВпередНазад