Новини
Фахівцями відділів з питань експертизи умов праці та з питань законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Хмельницькій області проведено нараду щодо атестації робочих місць із шкідливими умовами праці, нарахування і виплата розрахункових коштів та коштів на оздоровлення на базі дошкільного навчального закладу №7 «Дюймовочка» (м. Шепетівка).



Зокрема, під час наради роз'яснено правові підстави проведення атестації робочих місць із шкідливими умовами праці, мету проведення атестації, компенсації працівникам, що зайняті на роботах із шкідливими умовами праці. Роз'яснено механізм проведення атестації робочих місць із шкідливими умовами праці, основні нормативні документи, що регулюють процес її проведення. Доведено інформацію про відповідальність за несвоєчасно проведену атестацію робочих місць із шкідливими умовами праці.

Окремо звернуто увагу на питання щодо строків та порядок нарахування працівникам коштів на оздоровлення та правильність їх нарахування і виплату розрахункових коштів при звільненні працівників тощо.



До списку новинВпередНазад