Новини
За ініціативи теруправління Держгірпромнагляду та Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Старокостянтинівському районі у міжшкільному навчально-виробничому комбінаті проведено зустріч із старшокласниками та випускниками шкіл міста і району, які здобувають професію водія.

Під час зустрічі майбутні водії дізналися про основні історичні віхи наглядової діяльності в галузі охорони праці, проведенні Всесвітнього Дня охорони праці, про зміни в законодавстві щодо питань охорони праці, специфіці їхньої роботи.



Слухачам було роз'яснено гарантії щодо забезпечення роботодавцями здорових і безпечних умов праці для найманих працівників, праві працівників на одержання інформації з питань охорони праці, повну та всебічну поінформованість про наявні шкідливі і небезпечні умови праці на робочих місцях.

Також у ході лекції роз'яснено причини виникнення нещасних випадків, професійних захворювань та аварій та їх запобігання на виробництві, порушено питання безпечного користування газом в побуті.

Довідка:
Згідно розпорядження міського голови Старокостянтинова №111/2014-р від 14.04.14р. затверджено склад організаційного комітету з підготовки та проведенню у місті заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні. До складу якого увійшли представники виконавчого комітету міської ради, управління праці та соціального захисту населення, управління освіти, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Старокостянтинівському районі, управління Держгірпромнагляду по Хмельницькій області.



До списку новинВпередНазад