Новини
Сьогодні, напередодні Всесвітнього Дня охорони праці, Настоятель Свято-Олексіївського храму отець Павел відслужив молебень на вшанування пам'яті загиблих на виробництві. Молебень пройшов біля Поклонного хреста та Пам'ятного Знаку «Тим, що загинули в результаті нещасних випадків і аварій на виробництві», які розміщено в Олексіївському сквері Одеси біля Свято-Олексіївського храму. На молебні були присутні керівництво та працівники Головного управління Держпраці в Одеській області.
Поклонний хрест і Пам'ятний Знак на спомин тих, хто загинув на виробництві внаслідок нещасних випадків і аварій, було встановлено в м. Одесі два роки тому. З того часу всі, у кого в сім'ях є загиблі, можуть прийти сюди й помолитись у Поклонного хреста про упокоєння своїх рідних і близьких.
По закінченні заупокійної службі отець Павел запросив присутніх до храму і розповів його історію. Пам'ятний Знак і Поклонний хрест встановлено біля Православної часовні на честь мучеників Царської сім'ї поряд із Свято-Олексіївським храмом. Храм було закладено в 1887 р на кошти благородних і віруючих мешканців міста.

Прес-служба теруправління



До списку новинВпередНазад