Новини

23 квітня 2014 року відбулось спільне засідання обласної координаційної ради з питань безпечної життєдіяльності населення та Колегії теруправління Держгірпромнагляду у Вінницькій області, на якому було підведено підсумки всебічних перевірок додержання вимог законодавства про охорону праці на підприємствах, установах та організаціях Вінницького району.

У засіданні взяли участь перший заступник голови Вінницької районної державної адміністрації Віктор Шмігель, заступник начальника теруправління Держгірпромнагляду у Вінницькій області Володимир Боковць, керівники та спеціалісти районних управлінь Вінницької РДА, представники управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Вінницькій області та керівники підприємств.

Учасникам засідання була доведена інформація про результати перевірок та дана оцінка роботи адміністрацій окремих підприємств району щодо створення безпечних умов праці. Під час перевірок було виявлено близько 400 порушень законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці, на усунення порушень видані розпорядчі документи. Підготовлено 5 адміністративних позови про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду щодо призупинки 8 одиниць обладнання.

Наказами роботодавців було призупинено виконання робіт та експлуатацію обладнання, що не відповідає вимогам нормативно — правових актів з охорони праці у 6 випадках. За виявлені порушення до адміністративної відповідальності було притягнуто 17 посадових осіб, в тому числі 8 перших керівників.

За результатами засідання прийнято спільне рішення, яке буде надіслано в органи влади усіх рівні області для обов'язкового виконання.

Під час засідання було розглянуто заходи, які впроваджуються на підприємствах, установах та організаціях у Вінницького району до Дня охорони праці.

Прес-служба теруправління Держгірпромнагляду

у Вінницькій області




До списку новинВпередНазад