Новини
Сьогодні в одній із студій «Чернівецької регіональної дирекції» Національної телекомпанії України на вулиці Головній 91-А, відбувся запис інтерв'ю на актуальну тему: «Нове у законодавстві про працю».
Учасником програми «Точка дотику» (автор і ведуча — журналіст Елла Волошина) стала заступник начальника Управління Держпраці у Чернівецькій області Галина Кушнір.
У розмові з журналісткою Галина Кушнір детально відповіла на запитання щодо основних завдань, які нині покладено на фахівців Управління, співпраці з роботодавцями Буковини та, власне, про новації у законодавстві про працю, посиленні штрафних санкцій та механізмі їх накладання.
У своєму зверненні до роботодавців краю заступник начальника Управління Держпраці наголосила:
«З усіх питань законодавства про працю, які виникають у когось із роботодавців, керівників підприємств, установ, організацій області, бухгалтерів, кадрових служб та інших посадових осіб просимо звертатися до Управління Держпраці у Чернівецькій області за адресою: м. Чернівці, вулиця Поповича, 2, або контактувати за телефонами: 55 04 08, 55 78 43.
Відповідні роз'яснення також можна отримати у головних державних інспекторів, котрі закріплені за районами області, а саме у містах Кіцмані, Заставні, Путилі».

Повний запис інтерв'ю можна буде почути наступного вівторка, 19 квітня, в ефірі радіо «Буковина» та 20 квітня на хвилях Національного радіо о 8.30 ранку.




До списку новинВпередНазад