Новини
Представники Управління Держпраці у Хмельницькій області на чолі з першим заступником начальника Управління Леонідом Корнійчуком взяли участь в урочистостях з нагоди утворення Об'єднаної громадської козацької організації Південно-західного регіону, які проходили на базі Хмельницького інституту імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України ПрАТ «ВНЗ «Міжрегіональна Академія управління персоналом».





Також у заході взяли участь представники громадських козацьких організацій південно-західного регіону, керівники вищих навчальних закладів, управлінь, профспілкових організацій, місцевих органів виконавчої влади.





Сьогодні козацький громадський рух в Україні набув великого поширення. Основною метою діяльності якого є сприяння розбудові України як суверенної, самостійної та незалежної, демократичної і правової держави, з козацькою моделлю демократії, яка гармонійно поєднує вольності й свободи з дисципліною та порядком у державі.





Основним завданням Об'єднаної громадської козацької організації Південно-західного регіону є взаємодія з органами влади щодо формування державної політики у сфері духовного, економічного, соціального та військового будівництва держави на історичних, патріотичних, господарських і культурних традиціях українського козацтва, сприяння відновленню й розвитку на звичаєвих засадах українського козацтва, діяльності та способу життя українського народу, відродженню й розвитку козацької господарської діяльності; створення козацьких січей, паланок і поселень як осередків відродження та розвитку традиційних козацьких форм самоврядування, патріотичне виховання нового покоління в дусі українського козацького лицарства, української національної ідеї, відданості рідному українському народові й українській Землі-Матері тощо.





Також під час заходу універсалами Об'єднаної громадської козацької організації Південно-західного регіону представники Управління Держпраці удостоїлися звання: Корнійчук Леонід Іванович — курінний отаман Українського козацтва; Александрова Людмила Миколаївна — хорунжий Українського козацтва; Поліщук Олександр Миколайович — ройовий Українського козацтва.





В рамках святкування для учасників заходу виступив лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів Академічний ансамбль пісні і танцю «Козаки Поділля», під керівництвом композитора, народного артиста України Миколи Балеми.







До списку новинВпередНазад