Новини

Сьогодні, заступник начальника відділу організації державного нагляду, управління охороною праці, ринкового нагляду та спеціальних розслідувань територіального управління Токарець Н.С. прийняла участь у засіданні постійно діючої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Рівного та міської ради з питань безпечної життєдіяльності населення.

Одним із питань, яке було розглянуто та обговорено на порядку денному це стан виробничого травматизму на підприємствах, установах, організаціях м. Рівного у 2013 році та заходи щодо його запобігання.

Під час виступу Токарець Н.С. доповіла про стан виробничого травматизму у Рівненській області та м. Рівне, зокрема. Акцентувала увагу на пріоритетних напрямках роботи — завданнях територіального управління на 2014 рік, які націлені на профілактику, зниження виробничого травматизму в області. Проаналізовано основні причини та види подій, які призвели до нещасних випадків та озвучено проблемні питання, які гальмують безпеку виробництва та охорону праці.

По завершенню засідання запропоновано внести у рішення питання щодо заслуховування, в подальшому, на засіданні постійної комісії з питань ТЕБ та НС м. Рівне та міської ради з питань безпечної життєдіяльності населення керівників підприємств, установ, організацій міста Рівного, на яких було допущено зростання виробничого травматизму, з метою запобігання нещасним випадкам.

Прес-служба територіального управління




До списку новинВпередНазад