Новини

У наслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася в Сумах 9 квітня, легковий автомобіль зіткнувся з автобусом АТ «Сумський завод «Насосенергомаш», що перевозив співробітників заводу. Водій легковика загинув на місці, два його пасажири та пасажири автобуса доставлені до лікарні з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості. Управлінням Держпраці створено комісію для проведення спеціального розслідування та з'ясування обставин трагедії.

За інформацією сектору комунікації Головного управління національної поліції у Сумській області 26-річний водій легковика ЗАЗ-Daewoo, не обравши безпечної швидкості, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автобусом МАЗ, який належить АТ «Сумський завод «Насосенергомаш». Наразі правоохоронці з'ясовують причини та обставини ДТП.

Згідно повідомлення, що надійшло від підприємства до Управління Держпраці у Сумській області, трагедія сталася 9 квітня 2016 року близько першої години ночі на проспекті ім. М.Лушпи в обласному центрі. Чотири працівника «Насосенергомашу» одержали травми різного ступеня тяжкості — забій грудної клітини, м'яких тканин шийної ділянки, голови та спини.

Управління Держпраці звертає увагу усіх учасників дорожнього руху на необхідність буди уважними на дорозі та наголошує на важливості дотримання Правил дорожнього руху. Бережіть своє життя та цінуйте життя інших!




До списку новинВпередНазад