Новини

Посадовими особами територіального управління, у рамках відзначення в 2014 році Дня охорони праці під девізом «Безпека праці та здоров'я під час використання хімічних речовин на виробництві», організовано та проведено відкриті уроки для студентів закладів професійно-технічної освіти області (вище професійне училище № 1 м. Рівне, Рівненський професійний ліцей, Здолбунівський професійний ліцей залізничного транспорту тощо).

Проведення даних заходів спрямоване на формування у майбутніх робітників знань, навичок з безпечного ведення робіт, відповідального ставлення до збереження життя і здоров'я, як особистого, так й інших працівників.

Під час відкритих уроків студентів ознайомлено із основними вимогами безпеки під час виконання робіт у тій чи іншій галузі, наведено приклади нещасних випадків, обставин та причин травмування і загибелі людей, показано відеофільми на тему: «Вступний інструктаж з питань охорони праці для хімічних виробництв», а також «Надання першої медичної допомоги працівникам у момент настання нещасного випадку на виробництві».

Акцентовано увагу присутніх на особливому дотриманню вимог нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки під час проходження виробничої практики, використання праці неповнолітніх студентів у літній період, зокрема.

Територіальне управління має велику надію, що проведені уроки допоможуть сформувати у майбутніх працівників активну позицію щодо практичної реалізації принципу пріоритетності охорони життя і здоров'я працівників, по відношенню до результатів виробничої діяльності.

Прес-служба територіального управління




До списку новинВпередНазад