Новини
Посадовими особами Головного управління Держпраці в Одеській області було перевірено та проаналізовано додержання вимог законодавства з охорони праці та промислової безпеки на нафтобазі ТОВ «Світанок Ойл Трейд» та автозаправній станції з автогазозаправним пунктом ТОВ «Драйв-2015» — обидва об'єкти розташовані в Біляївському районі Одеської області.
Під час проведення перевірок було виявлено ряд суттєвих порушень вимог законодавства з охорони праці та промислової безпеки, що створюють загрозу життю і здоров'ю працівників.
За результатами зазначених перевірок було складено акти, приписи, також за порушення вимог законодавства з питань охорони праці до адміністративної відповідальності було притягнуто посадових осіб.
Головним управлінням було подано позови до адміністративного суду, за якими винесено постанови щодо заборони експлуатації вищезазначених об'єктів.
Головне управління Держпраці попереджає: експлуатація об'єктів з порушеннями охорони праці та промислової безпеки несе загрозу виникнення аварійної ситуації, що може призвести до травмування людей.


Прес-служба Головного управління




До списку новинВпередНазад