Новини
Фахівці відділу нагляду в АПК та СКС, сектору експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Управління Держпраці у Хмельницькій області для керівників структурних підрозділів Красилівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги проведено інформаційно-консультативний семінар.

Звернуто увагу на розроблені та впроваджені заходів щодо профілактики виробничого травматизму. Посилені контролю за станом охорони праці та трудовою дисципліною в закладі. Забезпечені дотримання посадовими особами та працівниками закладу вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці.



Також наголошено на чіткому визначені (розподілу) функцій, обов'язків, відповідальності інженерно-технічних працівників та обслуговуючого персоналу щодо експлуатації, ремонту, обслуговування устаткування та обладнання з відображенням в посадових інструкціях, інструкціях з охорони праці. Посилені контролю за організацією та проведенням медичних оглядів працівників певних категорій.

Також зазначено, що необхідно проводити щорічні навчання з питань охорони праці та безпечного ведення робіт з підвищеною небезпекою для посадових осіб та працівників закладу. Розробити та впровадити комплексні заходи щодо досягнення встановлених нормативних вимог з питань охорони праці. Забезпечити відповідно до норм видачу спецодягу, засобів індивідуального захисту, мийних та знешкоджуючих засобів для працівників.



До списку новинВпередНазад