Новини

Проведенням поминальних заходів за загиблими на виробництві, а також закликом до усіх живих з нагадуванням про безцінність життя, про обережність та дотримання правил безпеки на робочих місцях представники Православної церкви щорічно приєднуються до відзначення Всесвітнього дня охорони праці.


Поминальну службу з роз`яснювальним зверненням до прихожан напередодні Всесвітнього дня охорони праці 23 квітня провів настоятель Свято-Преображенського собору отець Ярослав.

На молебень пом'янути тих, хто загинув в результаті нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, були запрошені у собор родичі загиблих працівників, представники підприємств та організацій Дніпропетровщини. Разом з усіма безпосередню участь у молебні взяли і фахівці теруправління Держгірпромнагляду у Дніпропетровській області.

Звертаючись до присутніх на молебні, настоятель храму закликав присутніх керуватися у своїх вчинках на робочих місцях розсудливістю та обережністю, щоденно дотримуватися правил безпечної праці, піклуватися про близьких, колег та оточуючих.




До списку новинВпередНазад