Новини
23 квітня відбулася церемонія нагородження переможців Першого фестивалю анімаційних та відеофільмів «Безпечна праця — 2014», який був започаткований за підтримки Держгірпромнагляду та організований у рамках заходів з відзначення Всесвітнього дня охорони праці.

Організатором фестивалю виступив журнал «Промислова безпека», Генеральним спонсором — міжнародна компанія «Шелл». Захід відбувся за сприяння мережі кінотеатрів «Лінія КІНО».

Відеоматеріали, які були представлені до розгляду журі фестивалю, а це понад 120 фільмів, присвячені профілактиці виробничого травматизму, забезпеченню промислової та пожежної безпеки, медицини праці.



У церемонії нагородження взяв участь заступник Голови Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України Степан Дунас, який наголосив: «Участь у фестивалі національних підприємств, а також підтримка центральних органів виконавчої влади, засвідчує актуальність та важливість завдань охорони праці, турботу про збереження життя і здоров'я працівників, пошуки нових форм і методів запобігання виробничому травматизму та покращення умов праці».

Фестиваль відбувся у шести номінаціях: «Навчальне відео», «Соціальне відео», «Презентаційне відео», «Анімаційне відео», «Фільми іноземних компаній», «Пожежна безпека».

Переможцем у номінації «Соціальне відео» стала Державна служба гірничого нагляду та промислової безпеки за створення серії фільмів «Життя — це не іграшка».

Активними учасниками та номінантами фестивалю стали підприємства енергетичної компанії ООО ДТЕК, гірничо-металургійної компанії Метінвест, ПАТ «Київенерго», ПАТ «Укргідроенерго», ПАТ «Донецькоблгаз», ТОВ «Донбасгаз», ООО «Данон — Дніпро».

Є надія, що фестиваль започаткує нову форму участі підприємств у творчому змаганні з метою підвищення рівня культури безпеки виробництва та якнайширшого інформування громадськості про передовий досвід з охорони праці.

Більш детально про підсумки фестивалю читайте на сайті www.prombezpeka.com

Прес-служба територіального управління



До списку новинВпередНазад