Новини

На засіданні колегії теруправління Держгірпромнагляду у Вінницькій області, яка пройшла у Вінницькому державному лісогосподарському об'єднанні «Вінницяліс», було проаналізовано роботу в сфері охорони праці 11 суб'єктів господарювання та стан виробничого травматизму. На цих підприємствах відповідно плану роботи теруправління протягом лютого — березня поточного року були проведені перевірки.

Під час проведення перевірок особлива увага зверталась на дотримання вимог нормативно — правових актів з охорони праці під час виконання лісосічних робіт, дотримання працівниками вимог безпечного ведення робіт, технологічних процесів під час звалювання дерев, відповідності обладнання безпечним умовам праці, наявності необхідних засобів безпеки та індивідуального захисту, а також проведення навчань працівників з питань охорони праці.

На колегії було заслухано результати розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, який стався у поточному році з працівником ДП «Вінницьке лісове господарство», проаналізовано результати стану охорони праці у ДП «Вінницьке лісове господарство» та інших підприємствах галузі.

Членами колегії була дана оцінка роботи, яка проводиться на підприємствах щодо дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та прийнято відповідне рішення.

Також під час колегії було розглянуто заходи, які впроваджуються у Вінницькому державному лісогосподарському об'єднанні «Вінницяліс» до Дня охорони праці.

Прес-служба теруправління

Держгірпромнагляду у Вінницькійобласті




До списку новинВпередНазад