Новини
Національним агентством України з питань державної служби відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року № 1152, оголошено проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у 2016 році.
Метою проведення Конкурсу є зростання професійності, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.
В Управлінні Держпраці у Чернівецькій області створено Організаційний комітет з проведення першого туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у березні-квітні 2016 року.
До складу організаційного комітету ввійшли: заступник начальника Управління Держпраці у Чернівецькій області Галина Кушнір, начальник відділу нагляду в АПК та СКС Микола Остапович, начальник відділу нагляду в будівництві, котлонагляді та зв'язку Юрій Кудлик, завідувач сектору експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Олена Дорош.
Очолив організаційний комітет перший заступник начальника Управління Держпраці Іван Гордей.
Секретар комітету — завідувач сектору персоналу Управління Наталія Животовська.
Конкурс проводиться серед державних службовців Управління Держпраці відповідно до їх організаційно-правового статусу в номінаціях:
— «Кращий керівник» (у змаганні за цю номінацію беруть участь керівники структурних підрозділів та їхні заступники);
— «Кращий спеціаліст» (участь беруть головні спеціалісти відомства).
Переможці першого туру конкурсу, за поданням Організаційного комітету, беруть участь у другому турі.

Результати конкурсу будуть оприлюднені на офіційному сайті Управління Держпраці у Чернівецькій області та у місцевих засобах масової інформації.




До списку новинВпередНазад