Новини
Головне управління Держпраці в Одеській області занепокоєно збільшенням випадків травматизму серед населення під час користування газом. За початок 2016 року вже сталось 4 аварії, які пов'язані з користуванням газом в побуті, у результаті яких страждають громадяни, у тому числі і смертельно, руйнуються житлові будинки та знищується майно.
Звертаємо Вашу увагу, що однією з основиних причин нещасних випадків є не дотримання вимог «Правил безпеки систем газопостачання», вимог інструкції абонентів по безпечному користуванню газом та необережне поводження з газовими приборами власниками.
Так, 14.03.2016 в Овідіопольському районі Одеської області, с. Сухий Лиман, вул. Молодіжна, 52, в приватному житловому будинку сталася аварія, у результаті якої постраждали 4 особи, у тому числі 2 зі смертельним наслідком.
17.03.2016 Ізмаїльському районі Одеської області, м. Ізмаїл, вул. Гоголя, 10, в приватному житловому будинку у результаті витоку газу з саморобних газових пристроїв через які проходив несанкціонований відбір газу, сталася аварія у результаті якої постраждало 2 особи.
Головним управлінням Держпраці в Одеській області призначено комісії з технічного розслідування обставин та причин виникнення аварій, пов'язаних з використанням газу в побуті, про результати роботи комісії буде повідомлено додатково
.
Нагадуємо, про необхідність неухильного дотримання правил безпеки під час користування газом в побуті, про що Головне управління попереджало на власному сайті 15 лютого 2016 року

В.о. начальника ВН на В і на ОПН В.О. Трофімов
В.о. начальника ВН на В і на ОПН В.О. Трофімов



До списку новинВпередНазад