Новини

Працівнику одного з тростянецьких підприємств цепним транспортером відірвало праву руку. Попередня причина трагедії: самовільне необережне втручання у роботу механізму. Остаточні ж причини нещасного випадку з'ясує спеціальна комісія Управління Держпраці у Сумській області.

Згідно повідомлення, що надійшло до Управління Держпраці у Сумській області, відомо, що 15 березня близько опівдня під час проведення робіт з транспортування зерна, машиністу сушильної установки ТОВ «Локнянське — БСР» відірвало праву верхню кінцівку. Трагедія сталася коли 31-річний чоловік, не зупинивши цепний транспортер, зняв захисний кожух і почав проводити огляд рухомих частин. Це призвело до потрапляння правої руки під скребки транспортера.

Наразі з'ясовуються усі обставини трагедії, хоча є інформація, що працівник не повідомив відповідальних осіб та не отримував дозвіл на виконання цих робіт. Спеціальна комісія Управління Держпраці у Сумській області у ході розслідування встановить усіх осіб дії чи бездіяльність яких призвели до каліцтва людини.




До списку новинВпередНазад