Новини
23 квітня, в рамках проведення «Дня відкритих дверей», територіальне управління Держгірпромнагляду у Хмельницькій області відвідали студенти Хмельницького політехнічного коледжу за спеціалізацією «Обслуговування і ремонт автомобілів та двигунів».



У ході заходу відбулася зустріч майбутніх фахівців — техніків — механіків з керівництвом теруправління та ознайомлення їх із роботою та структурою наглядового органу за охороною праці.

Під час зустрічі із студентами начальник інспекції нагляду в промисловості та за об'єктами підвищеної небезпеки теруправління Євген Капцевич зазначив: «Від отриманого багажу знань у навчальному закладі, якості вашої майбутньої роботи часто залежатиме життя і здоров'я Ваше та поруч працюючих колег. Тому пам'ятайте, що питання безпеки праці на кожному виробництві є першочерговими».



Студентам було роз'яснено гарантії щодо забезпечення роботодавцями здорових і безпечних умов праці для найманих працівників, праві працівників на одержання інформації з питань охорони праці, повну та всебічну поінформованість про наявні шкідливі і небезпечні умови праці на робочих місцях.



Також під час зустрічі студенти дізналися про основні історичні віхи наглядової діяльності в галузі охорони праці, проведенні Всесвітнього Дня охорони праці, про зміни в законодавстві щодо питань охорони праці, отримали кваліфіковану відповідь на всі поставлені запитання.



До списку новинВпередНазад