Новини
Управлінням Держпраці у Хмельницькій області, Головним управлінням Національної поліції в Хмельницькій області, Управлінням Укртрансінспекції у Хмельницькій області укладено трьохсторонню угоду Щодо посилення взаємодії та співпраці під час здійснення заходів державного нагляду (контролю) з профілактики нещасних випадків на виробництві та дорожньо-транспортних пригод на підприємствах області.

Метою якої насамперед є координація спільних дій щодо забезпечення конституційних прав громадян на належні, безпечні та здорові умови праці, посилення ефективності державного нагляду (контролю) з профілактики нещасних випадків на виробництві та дорожньо-транспортних пригод на підприємствах області.

Угодою передбачається проведення планових, позапланових та рейдових перевірок дотримання законодавства у сфері безпеки дорожнього руху під час експлуатації транспортних засобів на підставі річних і щомісячних планів з урахуванням аналізу аварійності та виявлених порушень правил дорожнього руху. Координація дій під час розслідувань нещасних випадків на виробництві, причинами яких є ДТП. Спільна участь у проведенні семінар-навчання з керівниками суб'єктів господарювання автотранспортної галузі з питань промислової безпеки та охорони праці, причин і обставин нещасних випадків та під час ДТП. Інформування населення через засоби масової інформації про стан охорони праці промислової безпеки, причини, обставини нещасних випадків на піднаглядових підприємствах транспортної галузі області тощо.

Також сторонами угоди затверджено заходи щодо посилення взаємодії та співпраці під час здійснення заходів державного нагляду (контролю) з профілактики нещасних випадків на виробництві та дорожньо-транспортних пригод на підприємствах Хмельницької області.

Угода про співпрацю ознайомитися ugoda-dtp.pdf [481.22 Kb] (Завантажень: 1)

Довідка: впродовж минулого 2015 року в області під час дорожньо-транспортних пригод смертельно травмовано п'ять працівників.



До списку новинВпередНазад