Новини
Фахівцями Управління Держпраці у Хмельницькій області працівникам Теофіпольського виробничого управління житлово-комунального господарства надано практичні рекомендації з питань дотримання законодавства про працю та загальнообов'язкове соціальне страхування.

Під час зустрічі роз'яснено вимоги законодавства про працю, щодо оплати праці, проведення індексації заробітної плати працівників, порядок надання та оплати щорічних відпусток, дотримання дисципліни праці та порядок призначення і виплати допомоги по загальнообов'язковому державному соціальному страхуванню з тимчасової втрати працездатності. Надано вичерпні відповіді на поставлені питання з питань законодавства про працю.

Присутнім роз'яснено повноваження Управління Держпраці у Хмельницькій області та порядок розгляду звернень громадян з питань, які віднесені до компетенції органу відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян».

Звернуто увагу присутніх на передбачену відповідальність за порушення вимог законодавства про працю передбачених статтею 41 Кодексу України про адміністративні правопорушення та статтею 265 Кодексу Законів про Працю України, яка спрямована перш за все на запобігання вчинення правопорушень законодавства про працю.



До списку новинВпередНазад