Новини

Під час виконання висотних робіт у Сумах на будівництві багатоповерхового житлового будинку загинув робітник ТОВ «Баск Ф». Спеціальною комісією Управління Держпраці у Сумській області розпочато розслідування деталей трагедії та виявлення причетних до неї осіб.

Електромонтера КП СМР «Електроавтотранс» під час замірів агрегату було уражено електричним струмом. На щастя постраждалий залишився живий. Для розслідування цього нещасного випадку Управління Держпраці у Сумській області створило спеціальну комісію, яка встановить остаточні причини трагедії, а також осіб, дії або бездіяльність яких призвели до травмування працівника.


У ДП «Завод обважнених бурильних і ведучих труб» унаслідок викиду металевого шлаку двоє працівників отримали опіки. Постраждалих було доставлено до опікового відділення лікарні. Управлінням Держпраці у Сумській області створено спеціальну комісію з розслідування нещасного випадку, а також виявлення осіб, дії або бездіяльність яких призвели до травмування працівників.

Під час трелювання деревини на території Собицького лісництва ДП «Шосткинський лісгосп» деревом, що впало на трактор, було смертельно травмовано тракториста. Управлінням Держпраці у Сумській області створено спеціальну комісію з розслідування деталей трагедії, а також виявлення осіб, дії або бездіяльність яких призвели до загибелі працівника.

Працівник одного з господарств Охтирщини, яке спеціалізується на розведенні великої рогатої худоби, отримав тяжку черепно-мозкову травму. Наразі чоловік перебуває у важкому стані, за його життя борються лікарі. Враховуючи ступінь тяжкості травми, Управлінням Держпраці у Сумській області створено спеціальну комісію, яка з'ясує усі деталі цієї трагедії.




До списку новинВпередНазад