Новини
Впродовж обласного конкурсу дитячої творчості «Охорона праці очима дітей» в Управління Держпраці у Хмельницькій області надійшло вісімсот двадцять два дитячих малюнка.



Кожен малюнок є чудовим і заслуговує бути відміченим. Діти — учні, вихованці, слухачі загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів, будинків творчості активно долучилися до участі в акції «Охорона праці очима дітей» і це вкрай важливо, оскільки культуру безпеки праці майбутнього працівника потрібно виховувати змалку. Крім того, дана акція покликана також, через дітей закликати батьків до безпечної праці.



У ході засідання визначено терміни проведення Інтернет — голосування усіх дитячих малюнків, які надішли на адресу Управління. Зокрема з 21 березня по 21 квітня 2016 року стартує Інтернет-голосування. Учасники конкурсу у трьох вікових групах, які отримають найбільшу кількість голосів від відвідувачів офіційного сайту Управління Держпраці отримають звання Інтернет — переможців.

Відповідно до плану заходів з організації та проведення конкурсу у Хмельницькій області нагородження переможців обласного конкурсу «Охорона праці очима дітей» відбудеться в урочистій атмосфері 28 квітня в Управлінні Держпраці у Хмельницькій області (м. Хмельницький, вул. Кам'янецька, 74, 1 поверх, зал засідань).



Члени журі під час оцінювання конкурсних робіт звертали увагу: актуальність теми, оригінальність та оформлення, якість роботи і найважливіше ступінь самостійності автора у виконанні роботи тощо.

Також повідомляємо, що діти, які посіли І місце, у трьох вікових групах, стали лауреатами Всеукраїнського конкурсу «Охорона праці очима дітей, художні роботи яких надіслані до організаторів Конкурсу для подальшого оцінювання.

Протокол засідання обласного журі з організації та проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» ознайомитися protokol-okhorona-prac-ochima-dtejj.pdf [189.07 Kb] (Завантажень: 2)

Пропонуємо Вашій увазі ознайомитися з роботами переможців конкурсу малюнку «Охорона праці очима дітей».


ВІКОВА ГРУПА ВІД 6 ДО 10 РОКІВ














ВІКОВА ГРУПА ВІД 11 ДО 14 РОКІВ










ВІКОВА ГРУПА ВІД 15 ДО 18 РОКІВ










Велике дякуємо всім учасникам конкурсу «Охорона праці очима дітей!!!



До списку новинВпередНазад