Новини
Управлінням Держпраці у Хмельницькій області проведено семінар щодо безпечної експлуатації об'єктів підвищеної небезпеки та виконання робіт підвищеної небезпеки аварійно-диспетчерською службою Славутського управління з експлуатації газового господарства ПАТ «Хмельницькгаз».



У ході семінару проаналізовано стан виробничого травматизму в Хмельницькій області та Славутському районі та розглянуто заходи щодо зменшення виробничих травм. Особливу увагу звернуто на роботу аварійно-диспетчерської служби від злагоджених дій якої залежить локалізація і ліквідація можливих аварій в системі газопостачання. Розглянуто проведення з бригадами аварійно-диспетчерської служби тренувальних занять, відповідно до плану взаємодії служб різного призначення підприємств і населених пунктів з оцінкою дій персоналу та вжиттю заходів по усуненню недоліків. Наголошено на своєчасності виконання аварійних заявок та систематичному контролю обсягів робіт керівництвом СПГГ.



Також під час зустрічі зауважено, що від дотримання працівниками аварійно-диспетчерської служби вимог Правил безпеки систем газопостачання, технології виконання аварійних робіт, та інших нормативних документів з питань охорони праці, які проваджені і діють на підприємстві залежить безпека самих працівників та населення Славутського району і м. Славута.



Акцентовано на посилені контролю за станом охорони праці та трудовою дисципліною на виробничих об'єктах Славутського управління з експлуатації газового господарства. Забезпеченні контролю щодо дотримання посадовими особами та виконання працівниками підприємства вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці під час організації та виконання робіт з підвищеною небезпекою. Контролі за проведенням щорічного навчання з питань охорони праці та безпечного виконання робіт з підвищеною небезпекою для посадових осіб та працівників.



До списку новинВпередНазад