Новини
Фахівцями Управління Держпраці у Хмельницькій області, за участю Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань на базі КП «Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство» проведено семінар стосовно вимог безпеки під час виконання газополум'яних робіт та безпечної експлуатації електрозварювального обладнання, металообробних верстатів, електроінструменту.

У ході заходу детально роз'яснено вимоги безпеки під час експлуатації зварювального обладнання, металообробних верстатів та електроінструменту. Наголошено на обов'язковому навчанні працівників, які проводять електрозварювальні роботи та експлуатують металообробні верстати і електроінструменти.



Наголошено на дотриманні вимог безпеки під час виконання газополум'яних робіт. Особливу увагу звернуто на використання опосвідчених балонів, проведенню гідравлічних випробувань рукавів та випробувань пальників і редукторів на газонепроникність.

Також зроблено акцент на питані навчання і перевірки знань працівників з охорони праці. Звернуто увагу: на склад комісії з перевірки знань; розроблення програми навчання та питань для перевірки знань працівників; періодичність проходження на підприємстві інструктажів з питань охорони праці; надання першої медичної допомоги потерпілим від нещасних випадків, а також з правил поведінки та дій при виникненні аварійних ситуацій, пожеж і стихійних лих.



До списку новинВпередНазад