Новини


У ДП «Завод обважнених бурильних і ведучих труб» унаслідок викиду металевого шлаку двоє працівників отримали опіки. Постраждалих було доставлено до опікового відділення лікарні. Управлінням Держпраці у Сумській області створено спеціальну комісію з розслідування нещасного випадку, а також виявлення осіб, дії або бездіяльність яких призвели до травмування працівників.

Під час трелювання деревини на території Собицького лісництва ДП «Шосткинський лісгосп» деревом, що впало на трактор, було смертельно травмовано тракториста. Управлінням Держпраці у Сумській області створено спеціальну комісію з розслідування деталей трагедії, а також виявлення осіб, дії або бездіяльність яких призвели до загибелі працівника.

Працівник одного з господарств Охтирщини, яке спеціалізується на розведенні великої рогатої худоби, отримав тяжку черепно-мозкову травму. Наразі чоловік перебуває у важкому стані, за його життя борються лікарі. Враховуючи ступінь тяжкості травми, Управлінням Держпраці у Сумській області створено спеціальну комісію, яка з'ясує усі деталі цієї трагедії.

Невиконання інструкцій з охорони праці стало головною причиною нещасного випадку, в результаті якого слюсар ТОВ «Завод Кобзаренка» отримав проникаюче поранення рогівки та травматичну катаракту лівого ока. Такого висновку дійшли члени комісії зі спеціального розслідування даної трагедії.

Під час виконання робіт на ділянці каналізаційної мережі в наслідок зсуву ґрунту загинув слюсар аварійно-відновлювальних робіт КП «Міськводоканал» Сумської міської ради. За фактом загибелі працівника правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження, а в управлінні Держпраці створено спеціальну комісію, яка з'ясує причини даної трагедії, а також усіх причетних до неї осіб.




До списку новинВпередНазад