Новини

Учора у Чернівцях на базі науково-виробничого підприємства «Інтерм» відбулася розширена робоча зустріч керівників, державних інспекторів територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області та колективу підприємства з нагоди відзначення в області Дня охорони праці.

Зустріч відбувалася під гаслом: «Безпечні та здорові умови праці — запорука успішного розвитку підприємства».
Під час активного ділового спілкування учасники зустрічі могли ознайомитися з умовами праці, котрі створені для працюючих на підприємстві, оглянути обладнання, продукцію, яку тут виготовляють, обговорити набутий досвід у сфері промислової безпеки та охорони праці, відповісти на низку запитань з боку представників колективу.
Це, по суті, перша зустріч, з якої розпочалися цьогорічні семінари та робочі зустрічі, приурочені відзначенню Дня охорони праці на Буковині.
А дане підприємство чи не єдине в області, яке фактично всю свою продукцію, котра використовується винятково у космічній галузі та авіації, відправляє на експорт. Ринками збуту продукції «Інтерму» є ринки США, Франції, Китаю.
Наступна зустріч з трудовим колективом іншого великого буковинського підприємства з нагоди відзначення Дня охорони праці має відбутися вже цими днями на ПАТ «Чернівецький хлібокомбінат».
Підприємство впродовж десятиліть залишається лідером на буковинському ринку серед виробників хліба та хлібобулочних виробів.
Вже багато років поспіль на «Чернівецькому хлібокомбінаті» ефективно діє служба охорони праці. Набутий досвід фахівців у цій сфері є показовим для інших місцевих підприємств.



До списку новинВпередНазад