Новини

Проведено щорічну оцінку виконання державними службовцями територіального управління покладених на них обов'язків і завдань за підсумками роботи у 2013 році. Щорічне оцінювання проводилось відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2000 року № 1922 та наказу Держгірпромнагляду від 06.02.2014 № 33-к «Про проведення щорічної оцінки виконання державними службовцями Держгірпромнагляду покладених на них обов'язків і завдань».

Щорічну оцінку пройшли 38 працівників Територіального управління, з них 2 керівники — у Держгірпромнагляді України, які на займаних посадах працюють більше одного року.

Результати щорічної оцінки показали, що переважна більшість посадових осіб Територіального управління добросовісно виконує свої посадові обов'язки і завдання.

За підсумками щорічної оцінки рекомендовано:

1. Звернути увагу на висновки, пропозиції та рекомендації безпосередніх керівників та працювати над усуненням недоліків при виконанні посадових обов`язків і завдань.

2. Використати результати щорічної оцінки державних службовців при:

— формуванні Списку осіб, зарахованих до кадрового резерву для державної служби у Територіальному управлінні;

— встановленні надбавок за високі досягнення у праці;

— проведенні чергової атестації державних службовців;

— розгляді питання щодо просування по службі;

— присвоєнні чергового рангу державного службовця;

— видачі грошової винагороди за сумлінну безперервну працю в органах державної влади та зразкове виконання трудових обов`язків.

Прес-служба територіального управління




До списку новинВпередНазад