Новини
24 лютого під головуванням заступника голови облдержадміністрації Володимира Кальніченка відбулося засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Участь у засіданні взяли представники Управління Держпраці у Хмельницькій області.

На засідання комісії були запрошені окремі керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади та підприємств.

У селекторному режимі в роботі комісії взяли участь керівники райдержадміністрацій, міськвиконкомів (міст обласного значення).



Забезпечена готовність нашої області, зокрема, захисних споруд і системи оповіщення обговорювалось під час розгляду питань: «Про стан виконання заходів щодо приведення у готовність захисних споруд цивільного захисту, які перебувають в управлінні регіонального відділення Фонду державного майна України по Хмельницькій області» та «Про стан виконання рішень обласної комісії ТЕБ і НС щодо функціонування системи оповіщення».



Про стан справ у сфері екологічної безпеки полігонів твердих побутових відходів та очисних споруд, доповідали керівники Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, Державної екологічної інспекції в області. Керівників міст і районів зобов'язано вжити заходів щодо приведення у належний санітарно-екологічний стан полігонів та звалищ твердих побутових відходів, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, своєчасного вивезення сміття, прибирання дитячих і спортивних майданчиків, меморіальних комплексів, кладовищ, військових поховань, парків, скверів, лісопосадок та узбіч автодоріг.

За підсумками засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій прийняті відповідні протокольні рішення.



До списку новинВпередНазад