Новини
Фахівцями відділу нагляду на виробництві і об'єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Хмельницькій області, за участю Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань проведено семінар для працівників, які виконують зварювальні роботи, експлуатують металообробні верстати та електроінструмент у ФОП Шатохін (м.Шепетівка).



У ході заходу розглянуто вимоги безпеки під час виконання газополум'яних робіт. Особливу увагу звернуто на використання опосвідчених балонів, проведення гідравлічних випробувань рукавів та випробувань пальників і редукторів на газонепроникність.



Детально роз'яснено вимоги безпеки під час експлуатації зварювального обладнання, безпечної експлуатації металообробних верстатів та електроінструменту. Наголошено на експлуатації тільки справного обладнання та металообробних верстатів. Обов'язковому навчанні працівників, які проводять електрозварювальні роботи та експлуатують металообробні верстати і електроінструменти. Звернуто на дотримані вимог безпеки під час експлуатації транспортних засобів та внутрішньо-цехового транспорту.



Рекомендовано підприємцю проводити постійний контроль за дотриманням працівниками, які експлуатують об'єкти підвищеної небезпеки і виконують роботи з підвищеною небезпекою вимог регламентів на виконання робіт та інших нормативних документів з питань охорони праці, які впроваджені і діють у ФОП. Привести у відповідність нормативним актам з питань охорони праці документи, що стосуються безпечного виконання робіт. Дотримуватись вимог щодо безпечної експлуатації транспорту, його ремонту та обслуговуванні.



До списку новинВпередНазад