Новини
У 2016 році Державна служба з питань праці України продовжує організацію та проведення Всеукраїнської акції «Охорона праці — очима дітей». Захід проводиться з метою привернення уваги суспільства, у тому числі свідомо активної молоді, до існуючих проблем у сфері охорони праці, виховання культури безпечної праці на виробництвах України у підростаючого покоління — майбутніх роботодавців та працівників, а також популяризації превентивних методів запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням,
Активну участь у проведенні конкурсу щороку бере колектив Головного управління Держпраці в Одеській області.
Сьогодні в управлінні відбулося засідання організаційного комітету з організації та проведення конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці -очима дітей».
Оргкомітет у складі Голови — заступника начальника Головного управління Держпраці в Одеській області Ю. Бойко та членів комітету: заступника начальника управління нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки В. Бабія, начальника відділу експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг О. Сліпенко, провідного спеціаліста з питань охорони праці Федерації профспілок Одеської області Н. Самородіної, заступника директора Департаменту освіти та науки Одеської міської ради І. Шапкіна, представника прес-служби та ін. повідомив, що на конкурс було представлено більш як 300 робіт учасників різних вікових категорій.
Оргкомітетом було підбито підсумки серед учасників конкурсу.
Докладніше про переможців, а також учасників конкурсу, які отримають заохочувальні призи, ми розповімо в подальших публікаціях.

Прес-служба Головного управління



До списку новинВпередНазад