Новини
З настанням весни на елеваторах розпочинається робота з підготовки до сезону збору врожаю. У зв'язку з цим теруправлінням Держгірпромнагляду в Одеській області була проведена всебічна перевірка щодо стану промислової безпеки та охорони праці товариства з додатковою відповідальністю «Затишанське хлібоприймальне підприємство».
Під час перевірки було виявлено порушення норм «Положення про безпечну і надійну експлуатацію виробничих будівель і споруд». А саме: не проводяться обстеження технічного стану будівель (споруд) спеціалізованою організацією, не організовано чергові загальні технічні огляди, технічні журнали з експлуатації будівель заведено не на всі обۥєкти, немає наказу по підприємству з визначенням об'єктів, які підлягають обстеженню.
Також було зۥясовано, що на території ТДВ «Затишанське хлібоприймальне підприємство» знаходиться артезіанська свердловина, яка експлуатувалася з порушеннями: не призначено особу, відповідальну за її експлуатацію, не сформований графік планово-попереджувальних ремонтів споруд та обладнання свердловини, не проведено генеральну перевірку стану самого обۥєкту, його обладнання та всіх трубопроводів.
За порушення нормативно-правових актів з охорони праці і промислової безпеки було притягнуто до адміністративної відповідальності керівника підприємства та відповідальних осіб зі складу інженерно-технічних працівників.



До списку новинВпередНазад