Новини

Під час трелювання деревини на території Собицького лісництва ДП «Шосткінський лісгосп» деревом, що впало на трактор, було смертельно травмовано тракториста. Управлінням Держпраці у Сумській області створено спеціальну комісію з розслідування деталей трагедії, а також виявлення осіб, дії або бездіяльність яких призвели до загибелі працівника.

Згідно повідомлення про нещасний випадок, що надійшло до Управління Держпраці у Сумській області, наразі відомо, що 22 лютого 2016 року близько 14 години 30 хвилин у ДП «Шосткинський лісгосп» Державного агентства лісових ресурсів України стався нещасний випадок. Під час трелювання та вивезення лісу з території Собицького лісництва від сильного пориву вітру на трактор впало дерево. У результаті 31-річний тракторист отримав смертельну травму, врятувати працівника, нажаль, не вдалося. У загиблого чоловіка залишилися дружина і 4-річний син.

Це перша трагедія у нинішньому році, що пов'язана із виробництвом. Торік за аналогічний період стався також один нещасний випадок із смертельним наслідком.

Довідка. Трелювання лісу (trail (англ.) — тягнути, волочити) — лісозаготівельна операція по збору і транспортуванню дерев, очищених від суччя стволів (хлистів), колод від місця їх заготівки до вантажних пунктів.




До списку новинВпередНазад