Новини
В Управлінні Держпраці у Чернівецькій області розпочалася розширена робоча нарада з представниками двох лісгоспів області, зокрема, державного підприємства «Путильське лісове господарство» та ЦП «СЛАП Карпатський держспецлісгосп».
Головує на нараді перший заступник начальника Управління Держпраці Іван Гордей.
Присутні на нараді Юрій Кудлик — начальник відділу нагляду у будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв'язку, Микола Остапович — начальник відділу нагляду в АПК та СКС, Ярослав Савка — завідувач сектору з питань експертизи умов праці, Ігор Левко — завідувач сектору нагляду в машинобудуванні та енергетиці, Олена Дорош — завідувач сектору експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг, Роман Димнич — старший інспектор відділу з питань гігієни праці.
Участь у нараді беруть представники згаданих лісгоспів області, зокрема, провідний інженер з охорони праці ДП «Путильське лісове господарство» Віталій Євинчук та головний механік Анатолій Ониськів.
ЦП «СЛАП Карпатський держспецлісгосп» представляють провідний інженер з охорони праці Сергій Кочерган та головний механік Володимир Луканюк.

Наразі обговорюються результати планових перевірок підприємств та виконання наданих державними інспекторами за результатами даних перевірок приписів.




До списку новинВпередНазад