Новини
На базі Управління Держпраці у Хмельницькій області проведено нараду для представників гідроелектростанцій області стосовно дотримання вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці та промислової безпеки. Участь у засіданні взяв перший заступник Управління Держпраці у Хмельницькій області Леонід Корнійчук та фахівці відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці.



Під час заходу наголошено на проведенні опосвідчення стану безпеки електроустановок та укомплектуванні випробуваними електрозахисними засобами захисту електроустановки та електротехнічний персонал. Організації та виконанні робіт в електроустановках із застосуванням автомобілів, вантажопідіймальних машин, механізмів та драбин. Необхідності розроблення Плану заходу на випадок виникнення аварійних ситуацій та графіку проведення виконання робіт електрообладнання, гідромеханічного обладнання та гідротехнічних споруд.



Звернуто увагу на отриманні дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки. Наголошено на Правилах техніки безпеки при експлуатації водного господарства, гідротехнічних споруд і гідромеханічного обладнання електростанцій. Забезпечені персоналу засобами захисту відповідно до вимог чинних нормативних документів.




До списку новинВпередНазад