Новини
18-19 травня 2016 р. в Києві відбудеться ІV Міжнародна науково-практична конференція. Тема: «Управління ризиками в системах менеджменту охорони праці та промислової безпеки».

Планується: обговорення актуальних питань, що виникають під час євроінтеграційних перетворень в законодавстві України, пов'язаних з ризик-менеджментом на виробництві; огляд стратегій, методів та інструментів оцінки та управління ризиками; визначення пріоритетних завдань і шляхів впровадження європейських підходів у системах управління охороною праці.

У міжнародній конференції очікується участь фахівців Польщі, Литви, Європейської агенції Network Secretariat European Agency for Safety and Health at Work, директорів представництв міжнародних органів із сертифікації Quality Austria та TÜV SÜD, а також Бюро Верітас Сертіфікейшн.

На конференції вперше планується оприлюднення державної наглядової політики в сфері управління ризиками на виробництві.

Своїм ексклюзивним досвідом у царині управління ризиками поділяться передові підприємства України, такі як ТОВ «Метінвест Холдинг», компанії PepsiCo, Imperial Tobacco Production Ukraine та інші.

Серед доповідачів ви почуєте виступи провідних аудиторів та сюрвеєрів. До конференції готують виступи науковці Інституту медицини праці НАМН України.

Окремою темою пролунають у виступах дві теми:

— Зміни, що відбулись у 2015 році у світових стандартах ISO, пов'язані із безпекою праці та ризик-менеджментом.

— Японська філософія Кайдзен та її стратегії у сфері охорони праці.

Детальніше про участь у конференції на сайті журналу «Охорона праці»



До списку новинВпередНазад