Новини
Під головуванням начальника Управління Держпраці у Хмельницькій області Олексія Глушакова відбулася розширена нарада працівників Управління. Під час засідання підбито підсумки роботи за минулий рік та січень місяць 2016 року, окреслено основні пріоритетні напрями у сфері охорони праці, промислової безпеки, гігієни праці, контролю за додержанням законодавства про працю на поточний рік.



Олексієм Олександровичем, ще раз наголошено на основних пріоритетних напрямах та завданнях, які покладаються на Управління Держпраці та окремо на кожного інспектора і спеціаліста. Наголошено на тому, що державний службовець, під час виконання трудових обов'язків, має діяти виключно в межах законодавства.



Зазначалось, що сьогодні першочерговим завданням залишається — постійна організація превентивних заходів із запобігання аваріям та випадкам травмування на виробництві, надання консультацій з вирішення проблемних питань у сфері охорони праці та трудового права, а також проведення перевірок суб'єктів господарювання (виробничих об'єктів).



Під час засідання керівниками структурних підрозділів поінформовано про діяльність кожного інспектора, спеціаліста, дано оцінку їхньої роботи. Озвучено плани роботи на поточний рік та завдання щодо подальшого вдосконалення наглядової діяльності.



Працівникам Управління звернуто увагу на дотримання вимог законодавства під час здійснення інспекційної діяльності, розгляду звернень та прийому громадян. Наголошено на персональній відповідальності за свої дії, прийняті рішення як державного службовця, так і посадової особи, на яку державою покладено функції нагляду за дотриманням трудового законодавства та нормативно-правових актів з охорони праці і промислової безпеки.

Також під час наради колектив Управління Держпраці у Хмельницькій області привітав колег з Днями народження.













До списку новинВпередНазад