Новини
Фахівцями відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці у Хмельницькій області на базі товариства з обмеженою відповідальністю «Росава» (м. Старокостянтинів) проведено інформаційно-консультативний семінар з питань додержання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці.



У ході заходу наголошено на необхідності дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці та заходів безпеки при виконані робіт. Зауважено на важливості впровадження профілактичних заходів щодо запобігання виробничого травматизму в ТОВ «Росава» та шляхів поліпшення елементів системи управління охороною праці на підприємстві.



За результатами зустрічі вирішено керівництву підприємства посилити контроль за станом охорони праці та трудовою дисципліною на підприємстві. Забезпечити дотримання та виконання посадовими особами та працівниками вимог законодавства та нормативно-правових актів з охорони праці. Забезпечити відповідно до норм видачу спецодягу, спецвзуття, миючих та знешкоджувальних засобів для працівників.



До списку новинВпередНазад