Новини

У зв'язку із складними погодним умовами Управління Держпраці у Сумській області застерігає працівників підприємств бути обережними під час пересування територіями, на яких вони працюють. Також нагадуємо керівникам про необхідність виконання запобіжних заходів з метою уникнення травмування людей на слизьких ділянках.

Нещодавно завершилося розслідування нещасного випадку, що стався у грудні минулого року на території ПАТ «Сумське НВО». Працівник підприємства, пересуваючись своїм робочим маршрутом, упав на слизькій ділянці. У результаті чоловік був доставлений до травматологічного відділення Сумської клінічна лікарні №1, де йому діагностували закритий перелом правої плечової кістки без зміщення. На щастя лікування постраждалого обмежилося амбулаторним режимом.

За висновками комісії, причиною нещасного випадку стало нехтування інструкціями з охорони праці — не забезпечення достатнього контролю за очищенням пішохідних доріжок та проїжджої частини доріг підприємства від снігу та льоду.

Тому Управління Держпраці у Сумській області звертається до керівників підприємств та установ усіх форм власності — забезпечити своїм працівникам безпечні умови не лише праці, а й пересування територією підприємства. Мається на увазі — регулярне посипання пішохідних доріжок спеціальною пісковою сумішшю або очищення їх від льоду.




До списку новинВпередНазад