Новини
Сьогодні, 22 квітня 2014 року о 20:00 по ТРК «Поділля-центр» запрошуємо переглянути телепередачу «Відверта розмова» на тему: «Обговорення актуальних питань з охорони праці та промислової безпеки». Повтор передачі відбудеться завтра о 10 год. 30 хв.

Гості студії: начальник інспекції державного нагляду в промисловості та за об'єктами підвищеної небезпеки теруправління Держгірпромнагляду у Хмельницькій області Євген Капцевич, голова Федерації профспілок області Геннадій Харьковський та начальник відділу Управління ВД Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань Володимир Мельник.



Телеглядачі протягом 45 хвилин, зможуть почути кваліфіковану відповідь на питання з даної тематики. Зокрема, які причини найчастіше призводять до порушень правил виробничої безпеки і охорони праці? Чому роботодавці, посадові особи та працівники нехтують ними і наражають своє життя, і не лише своє, на небезпеку? Які соціальні гарантії отримує працівник та його родина уразі нещасного випадку? Яку роль відіграють профспілки у профілактиці виробничого травматизму? Також будуть висвітлені інші питання.



До списку новинВпередНазад