Новини
Фахівцями відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв'язку Управління Держпраці у Хмельницькій області, за участі Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві на базі товариства з обмеженою відповідальністю «АВР Сервіс 2» (м. Кам'янець-Подільський) проведено інформаційно-консультативний семінар з питань охорони праці.

У ході зустрічі проаналізовано стан виробничого травматизму та звернуто увагу на основні профілактичні заходи з метою попередження виробничого травматизму та аварійних ситуацій. Роз'яснено вимоги Правил охорони праці на автомобільному транспорті, Правил охорони праці під час виконання робіт на висоті, Правил охорони праці під час роботи з інструментами та пристроями, які безпосередньо стосуються суб'єкта господарювання.



Наголошено на необхідності чіткого розподілу функцій, обов'язків, відповідальності обслуговуючого персоналу щодо експлуатації, ремонту технологічного устаткування та обладнання з відображенням у посадових інструкціях. Призначенні атестованого обслуговуючого персоналу до обслуговування та експлуатації об'єктів підвищеної небезпеки та забезпечення їх виробничими інструкціями і інструкціями з охорони праці.

Також порушено питання стосовно дотримання працівниками технологій виконання робіт та інших нормативно-правових документів з питань охорони праці. Не допущення до роботи осіб, які не пройшли медичних оглядів, інструктажів і не мають посвідчень та знаходяться в стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння.

За результатами зустрічі вирішено посилити роботу з контролю за трудовою дисципліною колективу та в подальшому не допускати порушення вимог законодавчих і нормативних актів з охорони праці, за організацією та проведенням медичних оглядів працівників певних категорій.



До списку новинВпередНазад