Новини
У м. Шепетівці на засіданні тимчасової комісії при Шепетівській райдержадміністрації з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат розглянуто питання рівня заробітної плати та сплати єдиного соціального внеску.

Участь у роботі тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат взяли фахівці Управління Держпраці у Хмельницькі області.

Під час засідання комісії заслухано ФГ «Левада-Б» директор Воронюк К.М. с.Чотирбоки, ПП Коврига Н.М. с. Онишківці, ПП Курбацький В.Є. с. Корчик, ПП Заверуха Н.В. смт. Гриців, ПП Без коровайний В.М. с. Ленківці, ПП «Благовість» директор Парфенюк С.А. с. Михайльчка щодо виплати найманим працівникам заробітної плати меншої за мінімальну заробітну плату у грудні 2016 року.

Також, на засіданні тимчасової комісії Шепетівського місьвиконкому з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат розглянуто питання рівня заробітної плати та сплати єдиного соціального внеску та заслухано ФОП Протасова В.П., ФОП Михнюк В.О., ФОП Шаповалові Л.В., ФОП Літвінчук П.В., ФОП Гаврилюк Ю.В., ФОП Манжилій О.М. щодо виплати найманим працівникам заробітної плати меншої за мінімальну заробітну плату у грудні 2016 року.

Комісіями при райдержадміністрації та міськвиконкомі рекомендовано привести заробітну плату найманих осіб у відповідність з діючим трудовим законодавством про оплату кваліфікованої праці. В подальшому комісією буде проконтрольовано погашення боргів по ЄСВ в повному обсязі вказаних вище підприємців та керівників підприємств.



До списку новинВпередНазад