Новини
До участі у нараді було запрошено представників підприємства, зокрема, директора ТОВ «Сузір'я ЛТД» Олександра Хітріка, головного інженера Анатолія Юрчака, інженера з питань охорони праці Сергія Синогача.
На порядку денному обговорювали підсумки планової перевірки, проведеної комісією Управлінням Держпраці у Чернівецькій області наприкінці грудня, а також своєчасне виконання виданих приписів відповідальними особами підприємства.
Під час наради представникам підприємства було детально роз'яснено результати перевірки, особливо у частині виявлених порушень, зокрема, при виконанні будівельно-монтажних робіт на будмайданчиках, де здійснюються будівельні роботи, при експлуатації вантажо-піднімальних кранів; експлуатації електроустановок та обладнання працівниками; щодо відсутності атестації робочих місць зі шкідливими умовами праці.
Керівник підприємства «Сузір'я ЛТД» погодився із зауваженнями, висловленими під час наради та зобов'язався в термін до п'ятого лютого усунути порушення виконання видів робіт, які підлягають забороні. Його також зобов'язано надати лист щодо виконання зазначених заходів та проведення позапланової перевірки їх виконання.
У разі, якщо відповідальні особи підприємства не дотримають взятих на себе зобов'язань, комісія Управління Держпраці видасть припис на заборону окремих видів робіт.

Водночас перший заступник начальника Управління Держпраці у Чернівецькій області Іван Гордей наголосив керівникам ТОВ «Сузір'я ЛТД» про їхню персональну відповідальність згідно зі статтею 13 Закону України «Про охорону праці» щодо належного створення безпечних умов праці на підприємстві.




До списку новинВпередНазад